Freelance Wordpress designer

Ik benTheo Vermeulen

Wordpress webdesigner

Download CV

Wie ben ik

Mijn naam is Theo Vermeulen

 

 

Een betaalbare website of webshop laten maken?

Bent u op zoek naar een betaalbare website of webshop? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik lever maatwerk op basis van een volledig aan uw wensen aanpasbare WordPress-website. Voor uw webwinkel gebruik ik de flexibele WooCommerce-webshop-software. Zo kan ik tegen scherpe tarieven een site met alle gewenste functionaliteiten voor u bouwen.

Ik hanteer een full-service model: ontwerp, realisatie en beheer gebeuren allemaal in-house. Op die manier hoeft u geen contracten aan te gaan met andere partijen voor hosting of beheer. Heeft u al een WordPress-website of WooCommerce-webshop, maar loopt u tegen problemen aan? Of bent u niet tevreden over het uiterlijk of de functionaliteit? Geen probleem, ook hierbij kan ik helpen.

NaamTheo Vermeulen
Woonplaats:Deurne
Telefoon:06 83 167 296
Beroep:Brandweer centralist ( 112 )