Webdesign voor bedrijven, particulieren en verenigingen in Deurne

Maar omdat afstand op internet natuurlijk niet telt kunnen we u in Deurne natuurlijk heel goed van dienst zijn. Omdat tijdens het ontwikkelen van een website er regelmatig contact zal zijn tussen u en ons, is het natuurlijk prettig dat we snel bij u of dat u snel bij ons kan zijn.

We maken responsive / adaptive websites voor het Midden- en Kleinbedrijf. We zijn specialist in het ontwerpen van een responsive website op maat. U moet hierbij denken aan een website die helemaal volgens uw wensen wordt gebouwd, met een look die precies past bij uw logo en/of uw huisstijl, zodat uw zakelijke uitstraling helemaal klopt. Want dat geeft aan dat u de zaken serieus neemt.

Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u inlichten over wat een hedendaagse website moet kunnen presteren en wat uw bezoekers ervan verwachten. Denk dan vooral ook aan het feit dat uw website op alle schermformaten goed navigeerbaar en leesbaar moet zijn.

 

Problemen met uw hosting provider of webmaster?

Het is erg vervelend als er problemen zijn met uw hosting provider! of webmaster.
Een domeinnaam die niet vrijgegeven wordt of wijzigingen die niet doorgevoerd worden.
Besef dat het UW website is en dat U de baas bent over uw eigen domein en website!

Wanneer u een bemiddelaar zoekt die deze problemen oplost, dan bent u bij Theo Vermeulen aan een goed adres.
We handelen uitsluitend op basis van “NO CURE- NO PAY“. Dus mochten wij uw problemen niet kunnen verhelpen dan worden er geen kosten berekend!